Snickare Strängnäs

JurSa Bygg & Entreprenad AB – snickare Strängnäs

Vi strävar efter Kvalitativa resultat Personlig service Nöjda kunder

Snickare Strängnäs

Befinner du dig i Strängnäs och söker en snickare? I så fall har du kommit rätt! JurSa Bygg & Entreprenad AB, din pålitliga partner för alla dina bygg- och plåtbehov. Med en dedikerad inställning till att leverera kvalitativa resultat enligt kundens önskemål, erbjuder vi enastående service och expertis inom byggbranschen för att uppfylla kundernas behov och förväntningar. Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar med högsta precision och professionalism inom allt från finsnickeri till plattsättning.

Vilka vi är

JurSa Bygg & Entreprenad AB grundades år 2013 och har sedan dess blivit en etablerad aktör inom bygg- och entreprenadsektorn. Vårt erfarna och kompetenta team innehar certifiering i Bas-P/Bas-U, ställningsutbildning upp till och över 9 meters höjd samt heta arbeten.

Snickare Strängnäs

Vad vi gör

Vi specialiserar oss på allt inom bygg och plåt, från renovering och tillbyggnad till nyproduktion och plåtslageri. Våra tjänster omfattar allt från mindre projekt till större entreprenader. Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar varje kunds unika krav och önskemål.

Snickare Strängnäs

TJÄNSTER inom bygg

JurSa Bygg & Entreprenad AB erbjuder professionella och pålitliga tjänster inom bygg- och plåtbranschen. Med fokus på kvalitet, tillförlitlighet och effektivitet utför vi allt från renoveringar till plåtslageri. Vårt erfarna team säkerställer att varje projekt utförs med noggrannhet och precision för att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar.

JurSa Bygg & Entreprenad AB

Byalagsvägen 40, 647 50 Åkers Styckebruk
073-664 15 45
Snickare Strängnäs